Lidt om tidens Disneyfilm

Glæder du dig til Vilde Rolf 2?

Som det blev afsløret i dette års juleshow fra Disney, så er der en ny Rolf-film på vej, så det er vel passende at tale lidt om disse to film.

Begge film tager udgangspunkt i nostalgiske computerspil og har et hav af referencer til rigtige computerspil og i den nye film, også til hjemmesider som Youtube, Ebay, Instagram og mange flere. Den nye film hylder også de mange Disney prinsesser og viser dem under noget mere afslappet forhold, end vi er vant til. Som Disneynørd er disse scener virkelig sjove!

Kort fortalt handler den første film fra 2012 om Rolf, som er en figur i computerspillet Fix-It Felix Jr. Han er skurken, derfor gider de andre figurer i spillet ikke være sammen med ham, når spillehallen lukker om aften. Han beslutter sig for at vinde en medalje, så han ikke længere bare er skurken, der altid taber. Han hopper derfor ind i et kampspil og vinder den medalje, deres spillere kan vinde, men det hele går selvfølgelig galt. Undervejs møder han Vanellope fra et racerspil, der bliver hans bedste ven. Når plottet genfortælles lyder der virkelig rodet, men tro mig, det er gennemført og sjovt.

Den nye film, Vilde Rolf Smadrer Internettet får premiere i Danmark d. 7 februar, den har dog været ude i USA siden november. I denne film rejser Ralph og Vanellope til internettet for at købe en reservedel til Vanellopes spil. Der møder de både de gode sider af internettet, men især også de mørke sider i form af anonyme internetbrugere, bugs og virus. Undervejs besøger de rigtige hjemmesider som blandt andet Ebay og OhMyDisney. På sidstnævnte side møder de alle prinsesserne, der i deres pauser hænger ud på slottet. En lækker detalje er, at de har fået de “gamle” prinsesse-skuespillere til at lægge stemme til deres originale prinsesse. I hvert fald i den amerikanske udgave, så jeg håber, at de også gør dette i den danske oversættelse.

Ligesom i den første film, er denne film fyldt med små sjove referencer og indslag, men det er en to’er og det kan mærkes. Historien er lidt tynd og bliver båret de mange referencer, men den er værd at se. Måske ikke i biografen, men så derhjemme på sofaen.

Kilde: Disney

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om tidens Disneyfilm