Glæder du dig til Vilde Rolf 2?

Planlægger du en tur til Disneyland Paris?

Så kommer her et lille trick, som du måske ikke kender…

Har du været inde på Disneyland Paris danske hjemmeside, så har du sikkert opdaget, at Disneyland ikke er et billigt sted at besøge, især ikke hvis du som jeg, insisterer på at bo på et af Disneys egne hoteller. De ligger alle sammen (på nær et enkelt) i gåafstand til parkerne og da jeg ofte kun er afsted et par dage, så gider jeg ikke at vente på bus eller tog. Derudover er billetter til begge parker inkluderet, hvilket også kan være lidt af en udskrivelse.

Ofte er der tilbud på en pakkerejse, der inkluderer hotel og parkbilletter. I skrivende stund kører de et tilbud med minus 25% og fri halvpension, men hvad nu, hvis du kunne få et endnu bedre tilbud? Man skulle tro, at alle tilbud blev tilbudt til alle lande i Europa, så de danske tilbud er de samme som de engelske og de franske osv. men sådan forholder det sig ikke. Af en eller anden grund er de danske tilbud ofte væsentlig dårligere end mange andre landes tilbud. Jeg har fundet tilbud, hvor du sparer 40% på den belgiske og den franske hjemmeside. Det kan jeg ikke mindes at have set på den danske side nogensinde.

Hvad kan du så bruge den information til, når du bor i Danmark? Jamen, du behøver ikke bestille fra den danske side. Du kan bestille fra en hvilken som helst europæisk side. For at skifte land, trykker du blot på flaget oppe i højre hjørne. Du modtager al information på mail, så din adresse og hjemland er ligegyldig. Den eneste konsekvens er, at du modtager mails på det pågældende lands sprog, men jeg har klaret mig med både hollandske og belgiske mails og opsætningen er ens for alle lande, så har du besøgt Disneyland tidligere, så kig på dine gamle mails og spørg Google Translate, så går det fint.

Så inden du bestiller din rejse, så kig lidt rundt på nogle af de andre landes sider, de har måske et tilbud, der passer bedre til dig og din familie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glæder du dig til Vilde Rolf 2?